Ny kurs!!

Hej På er allesammans! 
 
Ber om ursäkt för lite inlägg på bloggen, det blir lite mer att göra när det ska upp en video också på youtune. Jag vet inte, vad tycker ni om mina videos? Är det dåligt ljud? Är det bra upplägg jag har? 
Skriv i kommentarsfältet :) 
 
nu har ny kurs startat Omvårdnad i Hälsa och Ohälsa, den här kursen känns krånglig och som att det är mycket att hålla koll på. Det har gått en vecka in i kursen och jag har inte riktigt hunnit sätta mig in i vad kursen handlar om. Vi ska färdighetsövning på tisdag efter påsk, så innan dess ska vi ha gjort ett test på Blackboard. 
 
På det här testet ska ha man 13 poäng av 19 för att vara med på träningen. Nu har jag 8, så måste öva mer! 
 
Glad Påsk på er Förresten! Idag ska jag fira med familjen, äta god morotskaka och smörgåstårta! 
 
Bakade denna morotskaka igår. 
SJUKT GOD! 
 

Tentaångest

HEJ på er allesammans! 
Hoppas eran fredag har varit bra och att ni har en mysig kväll, vore sig ni sitter hemma framför tv med godispåse eller är ute och festar. 
 
Nu är en ny vlogg ute där jag vloggar innan och efter tentan. Hur det gick för mig och vad det är som gör mig besviken. Ber om ursäkt för dåligt ljus och buller i slutet av videon, jag lär mig fortfarande det här med youtube. 
 Gilla och Prenumerera så blir jag glad!😄 
 
 

Klurigt

Hej på er allesammans! 
 
Jag skrev tentan igår på del B och jag måste säga att jag är sjukt besviken på lärarna. För det första så hade vi pratat mycket om ileus, pancreatit, diabetes på seminarierna men det var inget om pancreatit på tentan, en fråga om ileus där man skulle förklara skillnad mellan mekanisk och paralytisk. Sen fattades meningar på vissa frågor så den var svår att tyda. Sen var där en fråga som jag inte riktigt förstod vad det var de var ute efter. 
 
” Du får in en patient på vårdcentralen och misstänker snart Gallsten, vad får dig att misstänka det” 
 
Vadå snart gallsten! Jag tänkte bara ja men riskfaktorer för gallsten och crp kan vara förhöjt med tanke på inflammation, jag tolkade ju den helt fel på grund av att jag hängde upp mig på ordet Snart. 
 
 
Ja det var ju inte bara jag som tyckte att tentan var konstig och inte alls lik tenta A. Får jag Godkänt så är det bara ren tur. 
 
Idag kommer en ny vlogg upp på min kanal Emely Nutrix 
Där visar jag inför tentan och efter tentan. Den kommer upp runt 19-20 ikväll :)
 
Kram på er!