Slut på pendlande

Hej på er! 

Först och främst är jag glad över att ni skriver i kommentarsfältet, det gör mig glad att se att ni ställer frågor. 

Jag har ju pendlat från helsingborg och halmstad sen jag började på sjuksköterskeprogrammet och vid föreläsningar har det funkat bra, då det varit mindre tillfällen att köra upp. När det är praktik blir det att köra fram och tillbaka 1 timme varje dag, gjorde det både vfu 1, 2 och praktik vfu 2 som jag fick göra om. Nu när sista terminen har kommit så kände jag att jag inte orkar pendla fram och tillbaka och tittade mig för efter att hyra en lägenhet eller ett rum. 

Fann ett inlägg på facebook gruppen studentboende halmstad, där en kille hyrde ut ett rum i sin 3:a för 3800kr, då ingår el värme, vatten och parkering. Perfekt! Bor då tillsammans med den här killen, så är då inneboende. Han är riktigt trevlig! 

Så åkte och tittade på rummet och skrev på kontrakt och fick nyckeln. Fin lägenhet och mitt rum är litet men mysigt, det fanns en 105 säng och en byrå. Kommer att hyra rummet fram till 25:e maj. 
 
Jag har praktik på Tudorkliniken i halmstad, som ligger 15 minuters promenad ifrån där jag bor förtillfället. Så det kan inte bli bättre! 

Lite bilder på mitt tillfälliga hem.