Året i Jönköping

 
Ibland när jag sitter här hemma tänker jag tillbaka på hur det var att bo själv i en annan stad, ibland kan jag faktiskt längta tillbaka eller så är det själva känslan av att bo själv som jag saknar, kanske gemenskapen av de som jag bodde tillsammans med även om jag enbart klickade med några få som var de fler än de vänner som jag har här hemma i helsingborg. 
 
I Jönköping levde jag enligt egna rutiner, åt när jag kände för det, tränade när jag hade lust och pluggade ostört. Det är lite det jag längtar efter att kunna ha egna rutiner i vardagen och ha eget ansvar, sitt eget lilla krypin. Nu är det inte riktigt den känslan då jag bor hemma även om jag känner mycket mer ro i kroppen. Om man tänker på det negativa med jönköping så hade jag väldigt mycket oro i kroppen angående hur jag skulle få ihop det med ekonomin och ifall det hände något med bilen hur skulle jag fixa det då, allt löste sig ju men det var en konstans oro och kände mig ofta, ofta! Ensam.
 
Jag stortrivs här hemma och är mycket lugnare, Halmstads universitet är mycket bättre och det är lättare att lära sig det ämnet för att vi arbetar i grupper och går Igenom alla instuderingsfrågor tillsammans i gruppen, jag stormtrivs på den skolan, önskade bara att jag kunde släppa lös mig själv och inte vara så blyg och tystlåten. 
 

Plugga i solstolen

Nu tjejer och killar! 
 
Nu är anatomin och fysiologin helt avklarad, nu slipper jag stressa över den och jag slipper omtentor och ännu mer anteckningar från den kursen😁 Så himla glad! 
 
Nu har jag farmakologin kvar sen är det sommarlov och jag är faktiskt nervös över farmakologin för att på något sätt känns den mer avancerad än anatomin men samtidigt så känner jag att om jag klarar antomin så borde jag klar farmakologin.
 
så det är bara att kötta in i det sista🤗 
 
Ligga i solen och läsa igenom sina anteckningar är ju inte helt fel🌸 
 
 

Godkänt!

Yeeeess! 
 
 
Jag klarade både anatomi delen och fysiologi delen, fick reda på anatomin för någon vecka sedan och idag fysiologin. 
 
Jag var så nervös över att jag inte skulle klara den och behöva göra omtenta igen
 
nu kör jag all in på Farmakologin och klarar den med sen är det sommarlov! 
 
Yes!