Arbetsintervju

Hej! 

Idag var jag på min första arbetsintervju för yrket sjuksköterska, det känns overkligt att jag söker jobb för sjuksköterska nu. Var på intervju idag på ortopediavdelningen på Helsingborgs Lasarett. Fick träffa två enhetschefer som berättade lite om deras verksamhet och om vilka de var som person. Sen skulle jag berätta vem jag var och det kanske låter lätt, men ja det blev lite knasigt. Ja beskrev i alla fall att jag tycker om utmaningar och att lära mig, samt att jag vill få erfarenhet av det akuta. 

Ortopeden innebär att träffa patienter med benbrott och mycket medicinskt runtomkring patienten och deras tidigare sjukdomar. Ortopeden har ronder, rapport och delar in team av sjuksköterskor i moduler. Fördelen med ortopeden är att man lär sig något nytt varje dag och att det är hela kroppen. 
 
Ska på intervju imorgon på Barnavdelningen och det lutar mer åt det hållet. Är ju väldigt intresserad av barn och älskar barn, jag vill ju bli barnmorska. Jag är lite kluven på vad jag ska välja, vad hade ni valt? 

Kram på er!