Bb utbildning

Nu börjar det närma sig! På måndag den 4/6 börjar jag jobba på mitt drömjobb, BB och ska jobba där hela sommaren. 
 
Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är! Att få den äran att träffa nyblivna föräldrar med deras nyfödda bebisar och hjälpa de med första tiden med en bebis. 
UNDERBART! 
 
I alla fall igår var jag på utbildning på BB mellan 08:00-15:00 om pox, Värmebädd, amning, pumpar osv. Det var väldigt spännade att lära mer om och amning är verkligen något som de trycker på, så i helgen efter tentan ska jag sätta mig och läsa på om amningsfrågor. 
 
Sen måste jag kommentera denna underbara värmen, det var 33 grader häromdagen, det känns som att man är i grekland nästan. 
Lånad bild från google.

Snart slutar vi!

Hejsan allesammans! 
 
Snart tentar jag av den här omvårdnad vid hälsa och ohälsa, längtar tills den här kursen är över. Jag har inte tyckt den här kursen varit lätt att hantera och förstå för den delen, det har varit mycket rörigt. 
Det som jag ska göra nu i helgen är tentaplugga rejält och göra färdigt mitt förändringsarbete. 
 
Mitt förändringsarbete handlar om att koppla bort mobilen för att få en bättre sömnkvalite. Den heter ”koppla ned, koppla bort, koppla av” 
 
Så vi ska redovisa detta på måndag i poster 
 
Ja snart är det över, den 1/6 tentar vi av och sen på måndagen efter börjar jobbet på BB 😊

Ber om ursäkt!

Hej allesammans! 
 
Kom på att jag inte lagt upp något här på länge nu! Men det har varit så mycket med flytt och tentor och skola så jag har inte hunnit sätta mig ner och skriva ett inlägg. 
 
Hoppas ni inte tappat intresset för min blogg..
 
Nu har vi gjort färdigt det mesta med flytten, har ju flyttat från laröd till Hittarp närmre havet. Flyttade med min mamma och bror för att bo där till dess att studierna är klara. Det är ju både ekonomiskt och sen trivs jag hemma med min familj, men visst det finns en längtan att flytta ut snart.
 
Om ni minns så hade jag problem läkemedelstentan och fick göra om den två gånger. Nu äntligen klara jag den! mejlade läraren för att jag hade inte fått något resultat i ladok, så frågade varför det dröjde och då skrev han att han har rättat men väntade på varberg. Där skrev han även att jag var godkänd. 
 
Där satt den äntligen! Score! Så skön känsla när man klarar en tenta man kämpat med. 
 
Nu lovar jag att inte ta så lång tid på att uppdatera bloggen. Kram på er hörs imorgon😄