Helsingborg!

Hej! 
 
Igår träffade jag mina kompisar och vi gick igenom lite från föreläsningarna och tog upp det vi tyckte var svårt. Väldigt bra att lyssna på vad andra säger och har uppfattat, få en annan vinkel än sitt eget. 
 
Efter vi slutade klockan 11:00 Så körde jag mot Helsingborg! Så jag kom hem klockan 14:00 igår, det tar 3 timmar ungefär, men stannade och åt innan jag körde. 
Igår var jag med mamma och fick testa åka en Mercedes Benz, C klassen. Helt underbar bil, tyvärr så vågade jag inte provköra på grund av att det är en dyr bil och att det var mycket trafik just då. En dag ska jag ha en sådan bil! 
 
Idag sitter jag hemma och pluggar just nu, repeterar det mesta för om ungefär en vecka är det tenta. Tiden går så himla fort att man inte hinner med riktigt, känner lite smått ångest över Sjukdomslära tentan. 
 
Måste bara säga att det är roligt att ni kommenterar och frågar mig om råd och information om olika kurser, det får ni gärna fortsätta med. :) 
 
 

Sjuk :/

 
Ja då var man sjuk, kände mig lite seg och hängig igår. Fick även munsår i fredags och det är alltid ett tecken på att jag börjar bli sjuk. Har legat hela dagen idag med feber och känt mig hängig och orkeslös.
 
Har ändå läst igenom mina anteckningar för att hålla igång lite. 
 
Nu tittar man på " Game of Thrones" om ni inte tittar på den serien så tipsar jag er om det. Helt underbar serie. 
 
Hoppas ni har det bra, ber om ursäkt för att bloggen har sackat lite.🌺 

Svanskotan

Hej. 
 
Ber om ursäkt för lite inaktivitet här på bloggen, har haft en hel del plugg framför mig. Nu är jag tillbaka! :) 
 
Igår var jag och gungade med min lillebror och ska hoppa av gungen i lite fart. Jag tänkte att det har man gjort flera gånger så varför skulle man inte klara det då, nej då tappar jag greppet på något sätt och faller rakt ner med en smäll på svanskotan. Jag slår i den så hårt att jag tappar andan och halvgråter och skrattar samtidigt. 
 
Idag har jag symtom på att jag har ont när jag ska sätta mig, resa mig och böja mig fram, samt att lägga mig i sängen.
 
 Ringde vårdcentralen och de sa att det kunde vara en spricka på svanskotan och att det skulle kunna ta upp till 3-4 veckor att läka ut.  Jag kan träna ändå men inte benen utan bara överkroppen :/ 
 
Typiskt att man ska skada sig så. Ska till sjukgymnast imorgon för att få tips om lite övningar som ska vara bra för svanskotan. 
 
Det var min lilla uppdatering hoppas ni får en bra måndag!