Nu börjar min karriär!

Hej på er allesammans! 

Nu är jag inne på andra dagen på Gynakuten på Helsingborgs lasarett. Än så länge trivs jag med kollegorna och det har varit hyfsat lugnt dessa två dagarna. Ja i och för sig fick vi i en patient med ambulans idag som hade lågt sittande buksmärta, tog emot patienten och tog news, jag fick sätta pvk och lyckades på första försöket. Finns ingen bättre känsla än det by the way😄 
sen tog vi Crp, Hb urinsticka och gravtest. Patienten fick komma till läkaren och det visade sig på ultraljudet att det var cystaruptur. 
Ja det kändes speciellt att få en sådan patient andra dagen och ändå upplevde jag att jag hade mina kunskaper med mig från utbildningen och vad man ska tänka på, kontroller osv. 

Just nu jobbar jag som undersköterska på gynakuten i väntan på min legitimation. Jag längtar till jag kan använda den här skylten som jag i samarbete med Vårdväskan fått skickat hem till mig. Är väldigt nöjd med hur den blev också fick jag även ett fickur som passar utmärkt till pulstagning osv. 
 
Här kan ni själva finna produkterna och designa er egen personliga namnskylt och redskap. Sen har jag även haft ett tidigare samarbete med vårdväskan och fått äran att prova deras stödstrumpor och kan inte säga mer än att jag är väldigt nöjd med de. Stödstrumpor hjälper att förebygga trötta ben efter en lång arbetsdag. 

namnskylt https://www.vardvaskan.se/53-namnskyltar
Systerur: https://www.vardvaskan.se/12-klockor
Stödstrumpor: https://www.vardvaskan.se/54-stodstrumpor