Ska det aldrig gå vägen??

Hej på er! 
 
Nu har jag fått på pränt att jag blivit godkänd i VFU 2 och jag kan inte tro att det är sant! 
Jag drömmer om att något ska gå fel, att betyget försvunnit eller att jag inte fått betyget godkänt. Ja men det är en sån stor lättnad  att jag fick en chans till och att jag framförallt hamnade på den bästa avdelningen på halmstads lasarett, rehabiliteringsavdelning 51 med de bästa handledarna. 
Innan praktiken började kände jag stor oro över om jag ens skulle kunna gå färdigt utbildningen och hade tankar som att det kanske inte var meningen för mig att bli sjuksköterska. 

Efter den hemska praktiken på avdelning 61 tappade jag hoppet och motivationen till att fortsätta utbildningen. Nu har mina handledare och alla på avdelning 51 gett mig min motivation och viljan till att fortsätta utbildningen. 

Nu fortsätter utbildningen framåt och jag läser nu den valbara kursen som handlar om smärta och smärtbehandling. Nu läser jag enbart den här kursen, så jag läser inte på heltid nu denna terminen. I och med att jag gjorde om praktiken så kommer jag att läsa VFU 3 och VFU 4 januari till april. Så då har jag läst den här kursen och har enbart fokus på praktiken och nkse på slutspruten. 

Sen är det den där sablans läkemedelsberäkningen som inte riktigt vill ge med sig. Ja men det löser sig väl till slut! 

Så det var en liten uppdatering från mig, puss och kram på er!