Gott nytt år!

Först och främst måste jag tacka er alla som läser min blogg och som skriver så fina kommentarer! 
Jag önskar er alla lycka till med vad ni än gör i livet, studerar,jobbar,reser osv. 
 
2017 har varit ett bra år, mycket har hänt. Jag har bytt skola från Jönköping till Halmstad och flyttat från Jönköping hem igen. Det bästa beslutet jag gjort, har trivts så bra i Halmstad under detta året, en härlig klass och har mått så mycket bättre i Halmstad. Ingen stress och oro över att inte klara tentor "eller ja lite kanske men det har man ju alltid lite nervositet" men i Jönköping var det verkligen stressigt och kämpigt med studierna. 
 
Jag har klarat alla tentor hittills och är så glad och lättad över det.
 
Vi har sålt vårt hus och ska flytta nämre havet med havsutsikt. Vi flyttar den 27/4. 
 
Ja 2018 blir säkert ännu ett bra år. Hej ni läsare får berätta 3 ämnen ni tycker jag ska skriva om eller ta upp kommande året. 
 
God fortsättning❤️
 

Så skönt med ledigt

Efter 5 veckors farande fram och tillbaka till Halmstads sjukhus, tidiga morgnar och sena kvällar för att sedan gå upp tidigt igen. Det farande nästan varje dag tog en hel del energi känner jag nu när jag varit ledig i 5 dagar, har nog aldrig varit så segstartad och sega dagar som nu. Känner att hjärnan behöver vila ut, sovmorgnar och slippa fara fram och tillbaka. 
 
Det är inte billigt iheller att pendla varje dag 1 timme, bensinen har kostat cirka 700/vecka. Får fundera på hur jag ska göra i Termin 4:a när vi har 9 veckors praktik. 
 
Skolan börjar den 2/1 och den 12/1 ska vi ha tenta i Läkemedelsberäkning och först kände jag sådan ångest över detta. Nu när jag tvingat mig själv att sitta med det 1-2 timmar om dagen så har det börjat klarna och jag börjar känna mig mer säker. 
 
Sen har jag haft tankarna på utomlands praktik senare i utbildningen. Är det någon av er som har erfarenhet av det och som skulle vilja berätta så vill jag gärna höra! 
 
God Fortsättning 😄
 
 
 
 
 

Är det bara jag

Är det bara jag som sprider ut mig såhär mycket vid pluggande? Haha. 
Idag blir det plugg i Läkemedelsberäkning samt skumma igenom artiklar till Artikelseminarium imorgon. 2 dagar kvar i skolan sen är det lov! Längtar 🎅🏼🎅🏼