Sjukdomslära tentan

Hej! 
 
I och med efterfrågan kommer nu sjukdomslära tentan upp. Jag var ju väldigt nära att klara den och det stör mig något enormt! Jag fick 34,5 poäng och man skulle ha 36 för att få Godkänt. 
 
Helt sjukt nära! Skickade ett mejl till läraren och frågade om det gick att göra komplettering på tentan. Tyvärr gick det inte att göra i den kursen. 
 
Omtentan för den kursen är den 18/12 så då satsar jag på att klara den. 
 
Tentan ligger uppe under kategorin " Tentor" 
 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!
 
Det här känner man igen sig i några gånger. 
Bildresultat för Tenta plugg
 
 Tagen från Google. 29/11-2016. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Update!

Heej! :) 
 
Hoppas ni alla haft en bra helg! 
 
Helgerna går ju så fruktansvärt fort och man känner alltid att man inte hinner med något förrän det är en ny vecka.
 
Jag var ju lite knäckt från att inte ha klarat Sjukdomsläran, men nu har jag tagit nya tag och fokuserar just nu på att klara Farmakologi tentan. Jag anser att jag legat i fas med att renskriva anteckningar efter föreläsningarna och har använt boken en hel del.
 
Efter att jag fick beskedet om icke godkänt på Sjukdomsläran så hade jag fått göra fyra tentor nu i December månad, det är en hel del. Sen fick jag lite rådgivning från min lillebrors pappa, som då har studerat på universitet en gång och vet hur stressigt det kan vara. Fick rådet om att skippa Anatomi omtentan nu och fokusera på Farmakologi tentan denna veckan och efter den är avklarad ska jag plugga till Läkemedelsräknin, sen efter det Sjukdomsläran.
 
Jag har seriöst en tenta i veckan nu 3 veckor fram. Det är roligt att läsa till sjuksköterska för övrigt men nu är de tufft, får fortsätta kämpa för det kommer löna sig.
 
 
Såhär ser mitt schema ut framöver; 
  • Farmakologi tenta 2/12. 
  • Läkemedelsberäkning 9/12. 
  • Sjukdomslära omtenta 18/12. 
Keep fighting. Keep going strong.