2 veckor kvar

Nu är det snart dags tentaskrivning. Den första tentan har vi den 27/4 och det är anatomi delen och den andra är fysiologi 1 28/4. Efter det kommer en muntlig tenta i fysiologi 1 2/5.

Den muntliga tentan i fysiologi är menat som ett sätt att komplettera det som man inte kunde svara på under fysiologi 1 tentan, då ska man alltså ta med sina anteckningar från den tentan till den muntliga.

Testade att göra en gammal tenta i anatomi häromdagen och det gick väldigt bra, gjorde den utan att kolla i facit och fick 53,5 poäng av kravet som är 42 för godkänt.

I Halmstad har de enbart betygen Godkänt eller Underkänt, så sålänge man får över 42 poäng så har man klarat tentan. Det känns faktiskt skönt att de har lagt upp det så för då har man inte att det blir en massa jämförelser i klassen, med att den ena fick ett D och den andra ett B utan nu är det bara ett Godkänt eller Underkänt man kan få.

Så denna veckan för mig blir det att läsa mina anteckningar och använda mina flashcards för att repetera anatomin och fysiologin!

NU SER JAG TILL ATT KLARA DET!!

Kommentera här: