Termin 4, ofattbart!

Ja nu har början av 9 veckors praktik startat! Det är både med glädje, spänning och ångest som den här praktiken får mig att känna. 
 
Ska jag vara ärlig så är jag inte så jätte motiverad till att ha praktik nu i 9 veckor och det är till stor del på grund av att jag har mycket kvällar och morgonpass som ligger direkt efter varandra. Det innebär att jag kommer hem 23:00 och ska sen upp 04:30, det kommer att slita på mig, det innebär också att dagarna för mig blir mycket längre och mindre sömn. 
 
Jag hörde med min handledare idag på introduktionsdagen om det fanns möjlighet till ett vilorum eller om sjukhuset hade någon lägenhet man kunde låna de passen med kväll och morgon efter varandra. Skulle prata med avdelningschefen, så ska göra det imorgon när jag har min första dag. 
 
Jag har hamnat på Avdelning 61 medicin och jag ska vara  mycket på endokrinologi och nefrologen, det känns som att denna avdelningen har mycket möjligheter till medicinsk tekniska moment och inlärning. Det är ett plus! 
 
Ja jag ser fram emot avdelningen och praktiken! Men ja lite ångest över pendlingen👎🏻
 
Sen tror jag att jag börjar bli sjuk också för jag har inte riktigt varit mig själv idag, inte mått alls bra och haft en klump i halsen och huvudvärk. Kan vara för att jag varit så  orolig över praktiken. 
 
Ja det ska nog ordna sig! Måste bara ta upp att jag går i Termin 4 nu! Helt ofattbart😄 
 
hur långt har ni kommit i utbildningen? Ni som pluggar! Berätta gärna. 
 
Kram på er! 

Kommentera här: