Midsommar

GLAD MIDSOMMAR! 
 
Nu har jag varit ledig snart en månad och det har känts väldigt skönt att bara släppa skolan för ett tag och slappna av. Har känt mig väldigt slö och utmattad, men det är okej för att jag hade väldigt mycket press och stress precis innan sista tentan och sommarledigt, det var både uppsatsen som man var stressad över och att plugga till tentan omvårdnad vid komplexa situationer. 
 
Fick reda på att jag fick underkänt på den tentan så det är bara att plugga inför nästa tenta tillfälle som är den 12/8 dagen innan min födelsedag. 
 
Har inte tagit helt ledigt nu under sommaren från plugget, pluggar lite läkemedelsberäkning som jag kräker på så trött jag är på det. Det är ju väldigt viktigt så måste klara det. Sen efter sommaren ska jag göra om vfu 2 och är fett nervös för nu kommer jag ha alla ögon på mig och känna mig pressad över läkemedelsberäkningen. Det är inte de stora talen jag har svårt för utan det är de som är att beräkna ut dygnsdos och hur många 2,5mg tabletter som går på 15 mg. Jag gör det svårare i huvudet än vad det är. 
 
Aja ska försöka ta det lugnt och lära mig skiten nu! 
 
Kram på er önskar er en trevlig sommar👌