Livet är gött ibland!

Yees!

Jag klarade provet och nu är jag ledig i 5 veckor! Så himla härligt, ska ju inte läsa vetenskaplig metod då jag redan läst den.

Vi fick gå in två och fick ta en lapp från tre högar, färgskala utifrån svårighetsgrad. Hade svårt för en lapp men jag klarade 2 av 3 så det blev godkänt! Samma för min klasskompis.

Härligt! Man ska alltid prova att gå på ett prov även om man känner att man inte är redo, vet aldrig vad som kan hända :)

Kommentarer:

1 Nicklas :

Hej!
Jag undrade om du kan berätta lite om hur det muntliga tentan går till i Jkpg? Vad fick du för typ av frågor?=)

Svar: Hej! Nu läser jag ju inte i jönköping längre, har bytt till Halmstad. Jag fick frågorna " berätta om metaforerna havet och parken " " Enligt genusperspektiv beskriv rättvis vård" den sista frågan kommer jag inte ihåg då jag hade svårt för den och fokuserade mer på de andra två. Hoppas det var till hjälp!
Emely

2 Nicklas :

Förlåt! Menade den muntliga tentan i anatomi och fysiologi i Jönköping haha! ^^

Svar: Aaha oj eh jag kommer inte riktigt ihåg faktiskt! Jag tror jag fick en fråga om hur bisköldkörteln fungerade och dess hormoner, nämna de olika musklerna och dess funktion skelettmuskel, hjärtmuskel osv. Jag hade jätte svårt för tentan i anatomi och fysiologi i Jönköping och gav nästan upp tills jag kom till Halmstad och klaradetentan på första försöket! Men ge inte upp! Du kommer att klara det, repetera mycket och be någon hjälpa dig med att repetera så du får höra dig själv säga det du ska kunna. Hoppas mitt svar hjälpte lite i alla fall 😊 Tack för din kommentar!
Emely

Kommentera här: