Tredje veckan!

Vårdväskan.se 
 
 
 
 
 
Nu är vi inne på tredje praktikveckan och jag måste säga att tiden har gått väldigt fort att man knappt hinner med. 
 
Vi har ju inte heller bara praktiken på 4,5 veckor, dessutom har vi två uppgifter. Den ena var en individuell uppgift att intervjua en patient på avdelningen utifrån ämnet Aktivitet och förflyttning, Sen ska vi göra ett faktablad som ska bestå av 2-3 sidor och följa en mall. I det här faktabladet ska vi I grupp använda 2-3 artiklar som stödjer ämnet Aktivitet och förflyttning. 
 
Denna uppgiften ska vara klar den 6/12. Tiden går fort och vi har inte ens börjat skriva på faktabladet, börjar få lite ångest över det då jag tycker om att börja i tid och inte stressa något till sista minut. 
 
 
Måste även trycka lite på det här med praktiken att man är absolut inte van vid det tempot som finns på avdelningen. Mina ben och föttre första veckan var så trötta efter ett arbetspass, tills att jag kom på att har Vårdväskans stödstrumpor! Dessa stödstrumpor är en räddare i nöden, mina fötter och ben har aldrig känts bättre efter ett arbetspass tack vare stödstrumporna. Det roliga med de är att de är så färgglada. 
 
Gå in på Vårdväskan.se hemsida och titta! 
( Detta är inte sponsrat men jag bara älskar deras stödstrumpor. ) 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: