Recension:Stödstrumpor av Vårdväskan.se

 
I samarbete med Vårdväskan.se
 
Jag har nämligen fått äran att via Vårdväskan.se recensera deras färgglada stödstrumpor
Stödstrumpor är till för att sitta åt runt benen för att på det sättet hålla igång blodcirkulationen i benen.Har man ett jobb med mycket spring och långa stunder att stå så finns en risk att blodtrycket sjunker och blodcirkulationen försämras och särskilt i benen. Detta leder till att vi blir trötta i benen och fötterna ömmar. 
 
Det behöver inte enbart vara inom vården som man kan behöva stödstrumpor utan tro det eller ej men stödstrumpor är väldigt bra att ha till hands till exempel om man reser mycket via flyg.Ni som reser mycket kanske varit med om att benen och fötterna svullnar ibland på grund av trycket som uppstår uppe i luften. Stödstrumpor hjälper då till så att blodflödet i ben och fötter inte försämras. 
Stödstrumpor kan även kallas för kompressionsstrumpor, dessa är ett bra plagg och verktyg för alla som jobbar med mycket belastning på ben och fötter. De är speciellt verksamma inom vård och omsorg, då du som jobbar rör dig väldigt mycket och ibland krävs det tunga lyft.Stödstrumpor passar för alla människor oavsett yrke eller i det privata.
 
Första känslan när jag tog på strumporna var att de var väldigt sköna att ha på sig. Jag provade stödstrumporna under två arbetsdagar och märkte redan skillnad under arbetspasset då benen inte kändes lika trötta. När jag kom hem på kvällarna var mina ben och fötter smärtfria jämfört med ett arbetspass utan stödstrumpor. 
 
Dessutom är de ju så söta på! 
 
Från Vårdväskan.se har jag valt ett par Stödstrumpor att recensera. Jag valde dessa: 
 
 
 
Sen finns det självklart massor av fler söta par stödstrumpor att välja mellan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Rekommenderar verkligen att ni provar deras stödstrumpor! :D 

Kommentarer:

1 Vårdväskan:

Vilket fint inlägg om oss! Mvh Vårdväskan

Svar: Hej! Vad roligt att höra! Älskar stödstrumporna. :)
Emely

Kommentera här: