Det går bra nu!

Heej Allihopa! 
 
Först och främst vill jag tacka för era goa kommentarer och tips för att få en bra studieplan. Då jag misslyckats på en hel del tentor förra månaden så är motivationen sjunkande, men jag försöker fortsätta hålla fokuset uppe och forsätta kämpa på, för en dag kommer allt det jobbiga vara bakom mig. 
 
På grund av min sjukdom Kleine Levin syndrom som ni vet jag har skrivit två inlägg om. Den har gjort att jag haft svårt att lära in och kunna koncentrera mig på det som ska läras in till tentan, så nu testar jag att ta ett läkemedel som ska fungera som så att den skärper mitt fokus och kan få lättare att lära in. Då jag i min sjukdom allmänt gör att jag får svårt att lära in och fokusera, så kan det läkemedlet då hjälpa mig att stärka hjärnan lite. Detta läkemedlet botar inte eller hjälper inte när jag är i en sömnperiod, den hjälper enbart mellan perioderna eller när jag upplever att koncentrationen är låg. 
 
 
Ber om ursäkt för lite dämpade blogginlägg, men det är tufft i livet ibland och det måste man acceptera för att kunna ta sig ur det starkare. 
 
Om det inte vore nog med misslyckade tentor så riskerar jag att inte få något studiemedel denna månaden om jag inte kan styrka det med sjukdom, vilket som tur är att jag kan då som sagt sjukdomen har orsakt att jag misslyckats  med tentorna. Så måste se till att klara Vetenskaplig grundkurs nu för att komma upp i de poäng som krävs för att få studiemedel. 
 
 
Ja men återigen tack för era tips och jag har tagit åt mig era tips och använt nu när jag läser till Vetenskapliga tentan som är den 20/1. Har kollat igenom kursplanen och målen och känner att jag nu har koll på vad som kan komma på tentan! 👌

Kommentarer:

1 Anonym:

Starkt av dig att du fortsätter fastän du kanske inte har orken! :)

Svar: Tack :)
Emely

2 Sara SSK student :

Hej! Jag ska börja läsa anatomi kursen snart, vilka böcker rekommenderar du? På kursplanen rekommenderar dem engelska böcker och jag känner att det blir för svårt

Svar: Hej! Rekommenderar Människokroppen. Och Anatomi boken tror jag den heter, en blå bok med latinska ord.
Emely

Kommentera här: