Sjukdomslära

 
tjena. 
 
Därute i höstvädert! Hoppas allt är bra med er, det är nu många blir sjuka så ni vet ;) 
 
Ja kopplat till kursen som vi har börjat idag så är det ju den här årstiden med sjukdom, men vi ska lära oss om annat än förkylningar. 
 
Läran om alla olika sjukdomar, lungsjukdomar, hjärta-och kärlsjukdomar, mag-och tarmsjukdomar o.s.v Det är en hel del vi ska lära oss på fem veckor. 
 
Efter dagens introduktion 8:00-12:00 och föreläsningar om Endokrinologi och Lungsjukdomar, så tycker jag att det här ska bli spännande 👌👌 Lärarna var roliga och väldigt engagerade i att vi som klass skulle förstå, förstod vi inte så gjorde läraren en repetition från Anatomin. 
 
Ja det här var en bra början i alla fall 😁 
 
Ha en fortsatt bra kväll ! 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

hej! Jag har själv sökt till sjuksköterskeprogrammet nu i vår och kommer förhoppningsvis in på det. Skulle du kunna berätta lite om hur kurserna ser ut, om det är mycket mycket engelsk litteratur. Och slutligen om det är mycket matte som ingår ( hatar matte haha) tack på förhand:)

Svar: Hej. Önskar dig all lycka till och att du kommer in på din utbildning! Kurserna är upplagda på 7,5 HP alltså 5 veckor och sen en tenta i slutet av kursen, i vissa kurser finns seminarium och examinationsuppgifter men det har inte alla. Tipsar dig att kolla kursplanerna Inne på din skolas hemsida innan den kursen som du ska läsa börjar, där står en hel del information om kursböcker osv. Matte har vi inte haft ännu, det kommer nog en del Matte B i farmakologin vid Läkemedelsberäkning, det tror jag är den enda matten vad jag vet.
Jag hoppas att mitt svar hjälpte dig och önskar dig all lycka! :)
Emely Denise

2 Anonym:

Tack så mycket :)))

Kommentera här: