Bästa konserten

Hej. 
 
Nu tänkte jag lägga upp min upplevelse av Purpose world tour konserten. 
 
Resan startade från Helsingborg på Onsdagen den 28/9, då körde jag och min syster upp till Jönköping. Vi stannade och sov över i mitt studenthem, hade en rolig stund tillsammans och spelade kortspel och såg på film. Sov inte så där jätte bra på grund av att andra studenter i huset hade fest mitt i veckan. 
 
Dagen efter den 29/9  fortsatte resan mot Stockholm, vi turades om att köra. Häftigt att man nu har kört på egen hand i Stockholm, med viss hjälp från GPS och syster, men kört i Stockholm första gången. Vi parkerade bilen på Globens parkering, kostade 300 kronor, dyrt men det var värt det. 
 
Spenderade timmarna innan konserten med att gå runt på ett köpcentrum bredvid Tele2 arenan, kollade runt och åt lite god mat. Letade reda på var vi skulle stå sen för att komma in till vår entre. 
 
Klockan slog 17:40 och tusentals människor strömmade in, det var kallt och blåste. Förste gången inne på Tele2 arenan. Hur häftigt som helst. Vi hade köpt sittplatser och det tackar jag för, hade inte orkat stå bland så mycket folk som där var. 
 
Först kom " Mic Lowry" och uppträde, de var väldigt bra och de spelade ungefär 1 timme, om jag har rätt för mig. Justin Bieber började ju inte förrän 20:45. 
 
Efter "Mic Lowry" uppträdde "The Knocks" och de var ju inte min favorit, lite enformig musikstil. 
 
Sedan kom "Justin Bieber" då var det fullt skrik i publiken och jag var förvånansvärt uppspelt och kunde inte vänta på att få se honom. Det var min första konsert och vi satt så att vi kunde se honom på scenen. 
Jag tyckte att starten på showen var häftig men det var inget sådär "Wow" effekt. Det var häftigt att se honom på scen och vi tog många bilder på honom. 
 
Detta var en av den häftigaste upplevelsen i mitt liv. Jag var så lycklig och glad över att fått se honom och uppleva hans konsert. 
 
 
 
 

Kommentera här: